Termékről

Különböző helyeken kaphatóak öntapadós matricák, nyilván találkoztál már velük közlekedési eszközön, a fürdőszoba csempéjén, szélvédőkön. De biztosan láttál már reklámtáblákon, autókon, kirakatüvegen is, még ha akkor épp nem is volt egyértelmű, hogy az is matrica. Ezek már egyedi tervek alapján készülnek, ahogy matricáid is elkészülhetnek nálunk saját elképzeléseid szerint. Kezdve attól, hogy autódon szeretnéd hirdetni cégedet, szolgáltatásodat, egyedivé szeretnéd varázsolni laptopod, reklámtáblát szeretnél készíttetni vagy akár a befőtteket szeretnéd felcímkézni. A kisebbeket egyszerűen felhelyezheted a kívánt helyre, de a nagyobbak kasírozásánál már szakembereink segítségét ajánljuk, legyen szó kültéri vagy beltéren végzendő felragasztásról a legkülönfélébb felületekre.
Két digitális technológia áll rendelkezésünkre, hogy szinte bármely elképzelésnek megfelelő matricát kivitelezzünk.
Az íves berendezésben a papír- és a műanyagalapú öntapadóra maximális 310×440 mm méretet kihasználva bármely ennél kisebb méretet le tudunk gyártani.
Tekercses berendezéseinken készítjük el, ha ennél nagyobbat álmodsz. Ezeken a nyomtatóinkon fény- és időjárásálló nyomatokat is létre tudunk hozni, akár autók dekorálására alkalmas alapanyagra is.

 

Vinyl matrica – Termékről